Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Dąbrowszczacy w trzech odsłonach: wojna domowa, II wojna światowa, PRL”, Gdańsk, 26–28 czerwca 2018 roku - Czerwiński, Daniel; Kubicki, Mateusz (Pamięć i Sprawiedliwość, 2018)
sprawozdanie