Rec.: Sebastian Drabik, Krakowska organizacja partyjna 1948–1990. Struktury – członkowie – działalność, Kraków 2021, 415 ss. - Orłowski, Paweł (Komunizm: System - Ludzie - Dokumentacja, 2023)
Rec.: Sebastian Drabik, Krakowska organizacja partyjna 1948–1990. Struktury – członkowie – działalność, Kraków 2021.